Sari la conținut

7 idei de cadouri pe care le poți cumpăra atunci când nu ai inspirație

Goana după cadouri și idei de cadouri nu este ușoară. Ai nevoie de timp, energie și foarte multă inspirație. Și oricâte resurse ai pune la bătaie, mereu va fi cineva nemulțumit de cadoul primit. Asta poate părea o mare bătaie de cap. Și este! Atunci când nu prea îți place să petreci o groază de tip la cumpărături, este. În cazul ăsta, ce sens are toată goana asta după cadoul perfect? Trebuie să existe un algoritm câștigător și aici, nu?

Gândește-te ce caracteristici trebuie să aibă cadoul tău. Trebuie să fie util - în primul rând - și amuzant - pentru că orice cadou însoțit de câteva minute de distracție copioasă este mereu câștigător de inimi. Dacă reușești să bifezi ambele cerințe, atunci sigur ești cu un pas mai aproape de a face cadoul perfect. Singurul lucru care mai rămâne e potrivirea cu destinatarul. Leagă cadoul tău de o întâmplare pe care doar voi o știți și ai mai făcut un pas 🙂.

Ca să te ajutăm, am făcut o listă cu șapte idei de cadouri care îndeplinesc toate primele două condiții 🙂. De cea de-a treia te ocupi tu. Îți garantăm inspirație maximă după ce termini de citit toată lista. N-ai cum să nu zâmbești când îți va veni în minte persoana perfectă pentru cadoul propus de noi.

1. Desfăcător de sticlă Office Party

Desfăcător de sticlă Office Party

Hmm... cred că tocmai te-ai ales cu o idee pentru următorul Secret Santa de la birou. Nu-i așa? Nu de alta, dar mereu ești în pană de idei pentru cadouri corporate, iar cadoul ăsta e perfect pentru aproape orice coleg sau chiar colegă de birou. Știi doar! În fiecare birou există colegul ăla care vrea mereu să iasă la o bere. Cadoul ăsta se află la intersecția perfectă dintre util și amuzant.

2. Mănuși pentru bucătărie Bear Hands

Mănuși pentru bucătărie Bear Hands

Nu contează dacă e vorba de un prieten, o prietenă sau doi prieteni. Important e să fie pasionați de bucătărie. De fapt, nici măcar asta nu-i o regulă. Poate să fie vorba despre tata care e un dezastru în bucătărie. Dacă lui îi place să gătească, cadoul ăsta o să i se potrivească... mănușă.

3. Cuțit circular Pizza Peddler

Cuțit circular Pizza Peddler

La polul opus se află acel prieten care comandă mereu pizza pentru că nu știe să gătească sau poate îi e lene – nici el nu știe prea bine. Cuțitul circular face parte din categoria cadouri perfecte în situația asta. E util și simpatic! Chiar și cașcavalul se va topi de dragul maimuței.

4. Infuzor pentru ceai Big Brew

Infuzor pentru ceai Big Brew

Perfeeeect pentru tine la-la-la! Mai ales dacă îți place ceaiul. De ce nu? Cadourile sunt perfecte pentru prieteni cu orice ocazie, dar sunt perfecte și pentru tine... fără ocazie. Și așa trebuia să îți iei și ție un cadou de Crăciun.

5. Linguri de bucătărie MixStix

Linguri de bucătărie MixStix

Orice activitate este mai plăcută atunci când este îmbinată cu un ritm muzical adecvat: dușul devine mai scurt, curățenia mai rapidă și mâncarea mai bună. Cu lingurile astea de bucătărie, prietenii tăi pasionați de muzică o să își enerveze vecinii bătând cu spor în toate oalele din bucătărie. Sublim!

6. Husă pentru sticla de vin Wine Monkey

Husă pentru sticla de vin Wine Monkey

Când vine vorba de cadouri perfecte, sticla de vin e un cadou clasic și te salvează din cele mai incomode situații. Dar poți să duci cadoul ăsta la un nou nivel cu husa pentru sticla de vin. E de recomandat să îți faci un stoc pentru zile negre. Ia-ți mai multe astfel de huse și niciodată nu o să mai duci nimănui doar o simplă sticlă de vin. Nu! O să fie o sticlă de vin cu salopetă!

7. Desfăcător de sticlă Top Tool

Desfăcător de sticlă Top Tool

Mulți consideră că timpul e ca o buclă. Așa e și lista noastră. Am început cu un desfăcător de sticlă și terminăm tot cu un desfăcător de sticlă. Așa că rămânem tot în sfera „cadouri corporate”. Dacă primul era pentru colegii de birou, ăsta e pentru șeful de șantier. Serios! Oricine are în familie un priceput la de-ale casei, iar desfăcătorul de sticlă Top Tool e perfect pentru el.

Acum ai cel puțin 7 idei pentru cadouri pe care le poți cumpăra până pe 5 și 24 decembrie. Ce rol joci anul acesta? Rolul lui Moș Nicolae sau rolul lui Moș Crăciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *