Sari la conținut

5 cadouri inedite perfecte pentru orice iubitor de pisici

A fi sau a nu fi iubitor de pisici? Aceasta-i întrebarea care nu poate avea decât un singur răspuns posibil pentru că, la urma urmei, în fiecare dintre noi se ascunde un iubitor de pisici mai mare sau mai mic. Oricât de mult ar susține unii că urăsc pisicile, nu trebuie să îi credem. Nimeni niciodată nu a putut rezista ghemotocului simpatic de blăniță cu lăbuțe moi și privire nevinovată. Altfel cum ar mai avea videoclipurile cu pisici așa mare succes pe internet?

Un fan înrăit al felinelor este acela care oricâte cadouri cu tematică „pisicească” ar primi, nu s-ar sătura niciodată. Pentru a-l identifica însă, trebuie să vedem în care dintre cele patru mari categorii se încadrează. Așadar, există patru tipuri de iubitori de pisici:

  • cei care susțin sus și tare că urăsc pisicile, dar dacă îi lași singuri în cameră cu o pisică, o mângaie și încep chiar să vorbească cu ea și să o alinte
  • cei care nu neagă că iubesc pisicile și au același comportament ca primii
  • cei care iubesc foarte mult pisicile, dar nu și-au luat încă una pentru că ar renunța la viața lor socială pentru a petrece timp prețios cu pisica
  • „pisicarii” – aceaștia trăiesc pentru felinele lor, fac parte din „Grupul Pisicarilor” de pe Facebook și salvează orice ghemotoc găsit abandonat pe stradă.

Dacă destinatarul cadoului tău face parte din una dintre ultimele două categorii, atunci un cadou cu tematică „pisicească” îi va cuceri cu siguranță inima indiferent de ocazie. Subsemnatul „pisicar” garantează rezultate excelente și miorlăieli fericite!

1. Dop pentru sticlă Stop Kitty

Pisicile își bagă capul peste tot. Știi bine că situația e reală. E plin internetul de clipuri video cu astfel de situații haioase:

Nu degeaba există vorba „curiozitatea a omorât pisica”. Iar momentul în care realizează că e blocată și încearcă să se elibereze este... de neprețuit! Pisicuța asta mică din silicon își blochează și ea capul în sticla cu vin, dar nu din curiozitate, ci pentru a-l păstra perfect pentru consum mai mult timp după deschidere. Ce alt cadou mai frumos de atât? E util și îl va face pe orice iubitor de pisici să zâmbească pentru că își va aminti de toate pățaniile asemănătoare cu felina lui năzdrăvană.

Dop pentru sticlă Stop Kitty

2. Scobitori pentru aperitive Mmmeow

Scobitori pentru aperitive Mmmeow

Știu și ele că nu e frumos, dar pisicile atentează mereu la bunătățile din farfuria ta. Iar aceste scobitori absolut unice și „pisicești” pentru aperitive nu reprezintă nimic altceva decât inspirația din realitate. Ca un „pisicar” adevărat ce sunt, nu știu cum am putut să le servesc până acum invitaților mei aperitivul altfel decât cu aceste scobitori.

3. Formă pentru micul dejun Funny Side Up Cat

Formă pentru micul dejun Funny Side Up Cat

Acesta este cadoul perfect pentru orice iubitor de pisici care are copii (iubitori de pisici la rândul lor – cum altfel? 😊). Ghiozdan cu personaje, stilou cu monștri și mic dejun în formă de pisică. Nu se va mai pune niciodată problema mâncatului „tot din farfurie”.

4. Marcatori pentru pahare Cats

Marcatori pentru pahare Cats

E vineri seara. În casă e o atmosferă plăcută: tu ai făcut o mică petrecere pentru un grup restrâns de prieteni, iar pisica toarce liniștită lângă calorifer. Pentru că esti „pisicar”, ce altă modalitate mai bună de a marca paharele decât cu niște pisici care dorm ca niște îngerași oriunde apucă? Fiecare prieten își poate alege culoarea preferată. Pentru că da, și tu meriți un cadou din când în când.

5. Opritor pentru ușă Here Kitty

Opritor pentru ușă Here Kitty

Afară sau înăuntru? Pisicile nu se pot hotărî niciodată! Așa că te conformezi și lași ușa deschisă. Doar că folosești opritorul pentru ușă Here Kitty, iar pisica are senzația că lăbuța unei alte pisicuțe iese de sub ușă. Ei, acum să vezi spectacol! Mai ceva ca un spectacol de comedie. Filmeaz-o și postează clipul pe Facebook cu hashtagul #herekitty ca să vadă și alți „pisicari”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *