Sari la conținut

4 idei pentru un cadou perfect când iarna te ia pe nepregătite

Credeai că ai scăpat de iarnă și că tot răul a trecut. Gata cu hainele groase care te fac să arăți precum un astronaut. Gata cu deszăpezitul mașinii în fiecare dimineață. La revedere răceală insistentă și nas înghețat! Numai că universul are un simț al umorului greu de înțeles, așa că ne-a făcut cadou tuturor încă un strat de zăpadă.

Singura soluție în lupta cu iarna este să aplici o măsură similară. Echipează-ți familia, prietenii sau colegii cu cele mai haioase, călduroase, pufoase și inedite cadouri anti-posomorâre.

Dacă ai fost luat prin surprindere de întoarcerea omătului și inspirația refuză să se cuibărească printre celelalte gânduri care te macină, îți sărim în ajutor cu un bulgăre de propuneri năstrușnice. Așa vei ști exact ce le-ai putea dărui – sau, de ce nu, ce ți-ai putea oferi singur.

1. Infuzor pentru ceai Fred Strong Brew

Infuzor pentru ceai Fred Strong Brew

Că să-l parafrazăm pe Mel Gibson în Inimă Neînfricată, iarna ne poate lua căldura din vieți, dar nu ne poate lua niciodată ceaiul fierbinte!

Pentru cei mai aprigi băutori de infuzii, Strong Brew de la Fred este infuzorul care completează perfect armura plină de vitamina C și antioxidanți dintr-o ceașcă medievală de ceai, dimineața, la prânz sau la ora cinci.

2. Cană cu capac pentru călatorie Invotis

Cană cu capac pentru călătorie Invotis

Cu toții avem cel puțin un coleg sau o colegă de birou care trebuie să înfrunte nămeții de zăpadă pentru a ajunge la muncă. La un moment dat începe să îți fie milă de nasul roșu și mâinile reci, așa că te gândești să le faci cadou o cană cu capac. De departe cel mai folositor companion pe drumurile înghețate.

Grozavă alegere, mai ales că pereții dubli acționează precum un termos și pot păstra ceaiul fierbinte pentru un timp îndelungat. Ce s-ar face ceilalți dacă nu te-ai gândi mereu la ei?

3. Ursuleț Invotis Huggie Bear

Ursuleț Warm-up Huggie Bear

În viață este preferabil să îmbrățișezi tu ursul, în loc să te îmbrățișeze ursul pe tine. Suntem serioși, e indicat să păstrezi o distanță considerabilă față de urși. Asta dacă nu cumva te gândești la darul perfect, mereu gata să fie luat în brațe: ursulețul pufos Huggie Bear de la Invotis.

Huggie radiază căldură din interior spre exterior atunci când este introdus în cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor. Așa că poate să topească inimile înghețate de frig. Noi suntem siguri că este cel mai draguț cadou posibil 😊

4. Infuzor pentru supă Fred Le Crock Coq

Infuzor Supă Le Crock Coq Chicken

Ai încercat să te ferești de răceală cum ai știut mai bine, însă tot ai ajuns la pat. Acesta este momentul în care trebuie să apelezi la cel mai puternic remediu cunoscut omenirii. Vorbim despre supă, evident.

Iar o supă strecurată, bună și sănătoasă are nevoie de o infuzie bogată. De ce să nu te amuzi puțin cât timp extragi aromele și esențele verdețurilor? Infuzorul pentru supă Fred Le Crock Coq este aici să te ajute. Pe cât de hazliu, pe atât de rezistent, puiul poate să se bălăcească în fierturi de până la 230°C. În fond, este realizat din silicon sigur și inofensiv.

Ai grijă doar să nu-l mănânci, indiferent cât de delicios pare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *